Сша люди Сша

Співзалежність: Як поведінка іншої люди впливає на ваше життя

Сейчас читают: 417
womo.ua

Маєте проблеми із самооцінкою, знижений емоційний фон, понад усе боїтеся самотності? Почуваєтеся матерями та батьками цього світу й задовольняєте, а чи й передбачаєте потреби інших, ігноруючи власні?

Ваш діагноз — співзалежність. Від цієї психічної патології потерпають мільйони людей, і вона виявляється в токсичних стосунках: подружніх, з батьками, колегами, друзями.

Мелоді Бітті авторка 15 перекладених 20 мовами бестселерів, найвідоміша особа в колах видужалих наркоманів описала свій досвід звілення від залежності у книжці » Долаємо співзалежність: як припинити контролювати інших і почати дбати про себе».

Колись Бітті пережила відречення, викрадення, сексуальне насильство, алкогольну залежність, розлучення, поховала сина і навіть хотіла померти, а наразі співпрацює з найпопулярнішими видавництвами США і описує у книжці, як перестати жити чужим життям і намагатися врятувати всіх ціною свого добробуту, розмиваючи особисті кордони.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA