Іран Ірак місто Тегеран Нео Іран Ірак місто Тегеран

Колишній міністр закордонних справ України назвав ще одну загрозу для України від Ірану » УкрIнфо - це щоденний огляд останніх новин в України та світі.

Сейчас читают: 994
goneva.net.ua

Російські окупанти в атаках на українські міста використовують іранські дрони-камікадзе, хоча Тегеран неодноразово заперечував постачання зброї Росії під час повномасштабної війни.   Однак це не є єдиною загрозою для України з боку Ірану. Колишній міністр закордонних справ України Павло Клімкін розповів, що іранські дрони - це критична загроза, але ще одна полягає в тому, що в Ірані можуть надавати допомогу Росії, щоб збирати найманців для війни на території нашої країни. "Ще одна загроза полягає в тому, що іранці можуть надавати Росії допомогу, щоб збирати для неї найманців, яких Росії потім може використати (у війні проти України).

Це шиїти, що воювали в Сирії", - зазначив Клімкін. На його думку, набирати найманців за сприяння Ірану можуть також і в Іраку, і в Пакистані.

Це другий можливий напрямок співпраці Росії та Ірану. Клімкін додав, що співпраця Росії та Ірану триватиме доти, доки не перезавантажиться один або обидва режими.   Він вважає, що вони співпрацюватимуть, оскільки розуміють, що це питання їхнього виживання.

Об этом же в других изданиях
goneva.net.ua
У РФ прийняли нові недолугі закони щодо міжнародно визнаних територій України » УкрIнфо - це щоденний огляд останніх новин в України та світі. goneva.net.ua /1 год назад
goneva.net.ua
Британія розглядає варіант передачі Україні танків Challenger 2 » УкрIнфо - це щоденний огляд останніх новин в України та світі. goneva.net.ua /1 год назад
goneva.net.ua
У ЗСУ спростували заяву росіян про ''помсту за Макіївку'' » УкрIнфо - це щоденний огляд останніх новин в України та світі. goneva.net.ua /1 год назад
Показать ещё
Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA