деревня Ляйен Німеччина деревня Ляєн Урсула фон дер Ляйен біженці Європа українці українські біженці деревня Ляйен Німеччина деревня Ляєн

Стало відомо, скільки українських біженців перебуває в Європі

Сейчас читают: 519
womo.ua

В Європі перебуває близько 4 млн українських громадян. Про це в етері загальнонаціонального телемарафону «Єдині новини» сказала віцепрем’єр-міністр Ірина Верещук. Читайте також: Скільки дітей-біженців з України навчається у польських школах та дитсадках За її словами, кожна з країн Європи сама визначає обсяги та терміни допомоги українцям, які рятуються від війни.

Втім, нагадаємо, що 13 вересня президентка Єврокомісії Урсула фон дер Ляєн повідомила про намір Єврокомісії продовжити програму тимчасового захисту для українців на 18 місяців. Читайте також: У ЄС вилучили 240 дітей із родин українських біженців: деталі Зазначається, що найбільше українців зараз перебуває у Німеччині — 27%.

Німеччина планує скоротити федеральні видатки на допомогу українським біженцям, але адресна допомога буде підвищена на 12%. Читайте також: Скільки українських біженців стикалися з агресією в Чехії — дослідження Єврокомісія запропонувала продовжити дію Директиви з тимчасового захисту, яку ЄС активував, щоб забезпечити українців, які рятувалися в ЄС від російської агресії, всім необхідним, включаючи притулок, роботу та соціальні послуги.

The post Стало відомо, скільки українських біженців перебуває в Європі appeared first on WoMo — видання для дивовижних жінок.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA