телефон Нео гаджети

Куди не можна класти телефон під час зарядки: ви точно припускаєтеся цієї помилки

Сейчас читают: 228
hochu.ua

Досить часто ми залишаємо телефон на зарядці в різних місцях і при цьому не сильно хвилюємося про безпеку. Однак далеко не всюди можна класти телефон під час заряджання.Під час заряджання акумулятор смартфона сильно нагрівається, що може призвести до зміни температури поверхні, на якій лежить телефон.

Таким чином не можна класти телефон під подушку або на ковдру. Від цієї звички ваш смартфон може навіть зламатися. Читати також Від USB-порту чи від розетки?

Названий найкращий спосіб зарядки телефону Фахівці рекомендують покласти телефон на щось тверде, щоб уникнути негативних наслідків.

Хоча випадки спалаху телефонів під час заряджання досить рідкісні, все ж таки існує невеликий ризик виникнення пожежі.Також слід пам'ятати й про те, що телефон не можна доводити до повної розрядки, адже це негативно позначається на роботі батареї в довгостроковій перспективі.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA