Яке сьогодні свято заборона свято прикмети

Чому 17 серпня не можна позичати гроші: яке сьогодні свято

Сейчас читают: 167
hochu.ua

У четвер, 17 серпня 2023 року, віряни шанують пам'ять святої мучениці Євдокії та семи юнаків Ефеських. Що це за свята, що не можна робити цього дня, а також про головні його традиції розповідаємо в цьому матеріалі на HOCHU.ua!Відповідно до церковного календаря, 17 серпня вшановується пам'ять святої мучениці Євдокії, яка жила в IV столітті.

Євдокія, відома своїм почесним походженням, опинилася в полоні у перського царя Сапора разом з 9000 християнами. Завдяки своїй вірі, Євдокія привела до християнства безліч перських жінок, за що зазнала невимовних страждань.

Однак вона сміливо перенесла всі випробування, не зреклася своєї віри. Зрештою її посадили до в'язниці, а потім позбавили життя.Також у цей день вшановується пам'ять сімох мучеників Ефеських.

Ці юнаки, які спочатку служили в армії в III столітті, звернулися до християнства і залишили службу. Як покарання за це їх замкнули в печері, де вони мали загинути від голоду і спраги.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA