книги робота Yakaboo Publishing інтерв’ю розвиток

Діна Волинець: не можна бути впевненим в тому, що йдеш правильним шляхом, якщо не знаєш куди йдеш

Сейчас читают: 613
womo.ua

У нашому сучасному світі, насиченому різноманітними методами планування та стратегій, ми всі стикаємося з викликом втілення наших задумів у життя.

І авжеж ви можете бути серед тих, хто дотримується планів, але чи дійсно вони відповідають вашим справжнім бажанням? Часто виявляється, що планування стає рутиною, а його виконання не приносить бажаного задоволення.

Тому WoMo поспілкувались з авторкою книги «CURLY менеджмент. Як управляти проєктами, не зраджуючи собі», яка нещодавно вийшла у видавництві Yakaboo Publishing — Діною Волинець. Які інсайти за ваш 15-річний досвід діяльності в проєктах ви використовуєте найчастіше? За стільки років прийшло розуміння, що проєктом є усе, що має кінцеву мету.

Приготувати борщ, зібрати дитину до школи, організувати поїздку, забезпечити дитячу лікарню медичним обладнанням — усе це є проєктом, бо має складові золотого трикутника проєкту: кінцевий результат, що закладається на початку, обмеження у часі та ресурсах.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA