Україна друзья Нео Україна

Ми однієї крові: чому сьогодні важливо підтримувати українські бренди

Сейчас читают: 624
vogue.ua

Наша країна сьогодні переживає складні часи і лише спільність зусиль допоможе нам вистояти. Ми всі як маленькі шестерні забезпечуємо злагоджену роботу механізму під назвою Україна.

Її можна порівняти з життєдіяльністю людини, яка почувається добре лише тоді, коли всі її органи працюють в унісон, а зробити це неможливо без кровоносної системи.

Саме вона стала символом масштабного соціального проекту "Ми однієї крові", створеного за підтримки ПУМБ. У його рамках благодійні фонди ДонорUA та «Агенти крові» отримують допомогу, український бізнес продовжує працювати, а ми робимо водночас корисну та приємну справу.

Розповідаємо, чому так важливо купувати українське. Психологи стверджують, що в умовах тотального стресу ми всі потребуємо позитивних емоцій, тому не можна позбавляти себе чашки улюбленого латте в сусідній кав'ярні, відвідування спортзалу або покупки нової речі.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA