місто Маріуполь Lego Нео місто Маріуполь

Українські парамедикині стали героїнями фігурок Lego

Сейчас читают: 375
vogue.ua

Компанія Lego Brickmania, що розробляє іграшки на військову тематику, присвятила серію фігурок відважним українським парамедикиням та військовим.

Про це у соцмережах написала медикиня-доброволець Аліна Михайлова, яка стала однією з прототипів серії іграшок Lego. Також героїнями стали парамедикиня Катерина Галушко, яка відправилася на фронт після того, як її коханий, військовий Антон Гевко, загинув у березні під Маріуполем, та військова Анна Архіпова, яка служить в 93-й окремій механізованій бригаді "Холодний яр".

Автор серії іграшок – засновник Lego Brickmania Ендрю Бікрафт, в своєму Твіттері зазначив, що захоплений сміливістю та відданістю українських військових і, зокрема, жінок. «Ми випустили LEGO-версії деяких із багатьох дивовижних жінок, які захищають Україну️ після того, як росія вторглася в Україну.

Мій дідусь був медиком у Другій світовій війні, і я глибоко поважаю бойових медиків та інших, хто бореться з російським фашизмом в Україні".

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA