Stella Maccartney Anna October Олександра Заріцька Victoria county Beckham місто Київ Нео VOICESOFNATION Stella Maccartney Anna October Олександра Заріцька Victoria county Beckham місто Київ

#VOICESOFNATION: Олександра Заріцька виконує "Чом ти не прийшов"

Сейчас читают: 560
vogue.ua

Vogue UA разом із ЦУМ Київ продовжує #VOICESOFNATION – проєкт з участю українських артистів і зірок спорту, спрямований на промоцію української пісні й поезії та підтримку нашої країни у світі.

Наступна його учасниця – співачка Олександра Заріцька (KAZKA), яка вибрала для виконання народну лемківську пісню "Чом ти не прийшов". "Ця пісня одна з улюблених в моєму дитинстві.

Ми співали цю пісню з бабусею перед тим як заснути, і поки не заспіваємо весь список з пісень, ніхто спати не лягав", – згадує Олександра Заріцька.

Довідка Vogue:ЦУМ Київ – єдиний в Україні класичний універмаг, у якому представлені найкращі світові бренди одягу, взуття, товари для дітей і дому тощо.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA