Украина ТРК Украина

FM-мовники розпочали співпрацю з «Українською агенцією з авторських та суміжних прав»

Сейчас читают: 303
womo.ua

Громадська організація «Українська агенція з авторських та суміжних прав» (ГО «УААСП») розпочала співпрацю з радіостанціями  TAVR Mediа, ТРК «Люкс», Медіахолдингу «Розвиток» та низкою інших радіомовників України.

Цій події, як зазначили на сайті організації, передували майже 4 роки боротьби за отримання акредитацій та підписання кількох меморандумів про співпрацю. «Ми вважаємо ГО «УААСП» найбільш серйозним гравцем на ринку.

У мене є оптимістичні передчуття щодо цієї співпраці. Ми – цивілізований гравець і наша мета – виплачувати винагороду авторам», – зазначив очільник TAVR Mediа Ігор Чернишов. Наразі ГО «УААСП» підписала угоди з дев’ятьма радіостанціями TAVR Mediа: «Хіт FM», «Наше радіо», «Мелодія FM», «Radio Relax», «Класик Радіо», «Radio Jazz», «Радіо Рокс», «KISS FM» та «Радіо Байрактар».

А також з двома мовниками Медіахолдингу «Розвиток»: «Авторадіо» та «Радіо П’ятниця», та ТРК «Люкс», що налічує три радіостанції: «Радіо Максимум», «Nostalgie» та «Люкс FM».

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA