материнство Мадонна жінки знаменитості успішна жінка відпочинок

Мадонна відсвяткувала новорічні дні разом з усіма дітьми

Сейчас читают: 502
womo.ua

Наприкінці року 65-річна співачка показала у соцмережах відеодобірку з фотокартками своїх дітей, яку підписала «Святі діти».

А вже у цьому році додала на своїй сторінці в Instagram нові світлини з відпочинку на острові у Карибському морі. Фото: madonna/Instagram Читайте також: Українці стали чарівниками для 1500 вихованців дитбудинків: подробиці Фото: madonna/Instagram На серії знімків Мадонна насолоджується відпочинком разом з рідними та всиновленими дітьми.

Це Лурдес і Рокко, двійнята Стелла та Естер, Мерсі Джеймс і Девід Банда. Наймолодшим близнючкам вже виповнилося 11 років, Мерсі та Девіду – 17 і 18.

Найстаршим рідним дітям співачки Рокко і Лурдес зараз відповідно 23 і 27 років. Фото: madonna/Instagram Читайте також: Наталія Могилевська удочерила двох дівчаток Фото: madonna/Instagram Фото: madonna/Instagram Разом з великою родиною Мадонни відпочивала відома дизайнерка Стелла Маккартні.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA