Сша жінки Сша

Камала Харріс напередодні виборів вирушить у «тур репродуктивних свобод»

Сейчас читают: 643
womo.ua

Віце-президент США Камала Харріс у січні вирушить у тур країною, щоб поговорити про аборти. Адже сьогодні ця тема в США є однією із найспірніших.

Першим пунктом стане штат Вісконсін, повідомляється в офіційній заяві Білого дому. Вибір Вісконсіна як першого пункту агітації за право на аборт не випадковий, оскільки штат є критично важливим для перемоги в президентських перегонах — він надає 10 голосів виборців.

Символічна і дата початкутурне, 22 січня, оскільки саме цього дня 51 рік тому Верховний суд США у справі «Ро проти Вейда» окреслив право американок на аборт як захищене законом. Читайте також: У США заборонили аборти після шести тижнів вагітності: подробиці У ході турне політик відвідає всі штати США та проілюструє шкоду від заборони на аборти реальними прикладами громадянок з різних регіонів країни.

Також на зустрічах ділитимуться історіями жінок, які постраждали від цих обмежень. Читайте також: У США сенаторки протистоять забороні абортів: хто ці жінки Віцепрезидентка також закличе Конгрес відновити конституційний захист права на аборт.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA