Украина Аксессуары украинские дизайнеры Украина

Made in Ukraine: 8 українських брендів сумок, які варті уваги

Сейчас читают: 163
vogue.ua

Більше двох місяців Україна мужньо бореться з агресором. Поки солдати хоробро дають відсіч ворогові на фронті, у тилу й далі працює та підтримує економіку країни український бізнес.

Vogue. ua зібрав 8 українських брендів сумок, які точно варті уваги. Український бренд шкіряних аксесуарів THE KODE виготовляє свої вироби з якісного натурального матеріалу, який є більш зносостійким і довговічним.

Нещодавно засновниця марки Тетяна Кодзаєва представила синьо-жовту версію однієї з найвідоміших моделей бренду, яка називається SUPPORT UKRAINE.

Усі зароблені кошти, за винятком оплати роботи працівників, будуть перераховані на допомогу Збройним силам України. Окрім вишуканих, стриманих і класичних дизайнів сумок з натуральних матеріалів із якісною фурнітурою, бренд Kacharovska Atelier також спеціалізується на виробленні функціонального взуття.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA