Украина украинские дизайнеры Нео Украина

Made in Ukraine: найстильніші спортивні речі від українських брендів

Сейчас читают: 787
vogue.ua

Весна – найкращий час для легких спортивних костюмів, регланів, світшотів і худі. З огляду на воєнний стан у нашій країні, нині хотілося б утриматися від імпульсивних і необдуманих покупок та придбати лише потрібні речі, які стануть у нагоді ще не один місяць.

Vogue. ua зібрав найстильніші спортивні речі від українських брендів. У новому весняно-літньому сезоні The COAT by Katya Silchenko представили нові спортивні костюми з міні-спідницею рожевого та бузкового кольорів.

Такий нестандартний комплект можна носити як соло, так і поєднувати з улюбленими елементами гардеробу, наприклад, універсальними джинсами.

Базові мінімалістичні спортивні костюми презентували COOSH. У спортивному дропі бренду зʼявились комплекти, складені зі світшоту та джогерів, у десяти трендових відтінках, у тому числі й жовтий і блакитний – найтрендовіших кольорах сезону.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA