Украина украинские дизайнеры Нео Украина

Made in Ukraine: практичні джинсові сорочки на щодень

Сейчас читают: 675
vogue.ua

Якщо і є матеріал, непідвласний плину часу, то це абсолютно точно денім. Джинси, які вже давно стали обовʼязковим елементом жіночого гардеробу, цього сезону поділяють першу сходинку популярності зі своєю молодшою сестрою – легкою джинсовою сорочкою, яка однаково гарно поєднується і з квітчастими сукнями, і з улюбленим денімом, або ж соло.

Vogue. ua зібрав найпрактичніші джинсові сорочки на щодень у колекціях українських брендів. Джинсові сорочки – ідеальний варіант для "канадського смокінгу", денімового тотал-луку.

Українські дизайнери представили безліч моделей на будь-який смак: і з великими кишенями, що відсилають до утилітарного стилю, і з рюшами, і з контрастною строчкою, або ж майже з повною відсутністю декоративних елементів.

Сорочки з темно-синього деніму можна знайти в колекціях KSENIASCHNAIDER та NUGA. Balcony Garment же зробили ставку на сорочку-кімоно з поясом, що підкреслює лінію талії.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA