Украина Нео Украина

Made in Ukraine: найкрасивіші блузи цього літа

Сейчас читают: 595
vogue.ua

Легка блуза – одна з найпрактичніших речей весняно-літнього гардеробу. З її допомогою легко можна створити образ на всі випадки життя – така блуза однаково добре виглядає і з короткими шортами, і зі строгими брюками, і з різноманітними спідницями, і з вінтажним денімом.

Як би не змінювалися модні тренди – шовкові та шифонові блузи завжди знаходили своє місце на модній арені. Ми подивилися нові колекції українських брендів і вибрали найкрасивіші блузи для літа, що наближається.

Кожен сезон бренд Anna October продовжує вивчати жіночу чуттєвість та сексуальність. У новій круїзній колекції дизайнерка Анна Октябрь пропонує додати трохи сміливості у образ та відкрити живіт.

Її укорочені блузи з рукавами кльош точно оцінять шанувальниці мінімалістичного стилю. Нова весняно-літня колекція GUDU – ода яскравим відтінкам та незвичайним принтам.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA