Украина Украина

Made in Ukraine: найстильніші прикраси, що освіжать літній гардероб

Сейчас читают: 253
vogue.ua

Літній сезон – найкращий час, щоб носити прикраси. Мінімалістичні ланцюжки, браслети та сережки з перлами, підвіски з кулонами у формі морських черепашок, масивні ланцюги, браслети з бісеру, різнокольорові каблучки та підвіски з коралами прикрасять ваш повсякденний гардероб та подарують гарний настрій.

Крім того, цього сезону особливого значення набули прикраси з патріотичною символікою, натхненні відтінками національного прапора нашої країни, а також українськими народними піснями.

Vogue. ua зібрав найкрасивіші прикраси цього літа у колекціях українських дизайнерів, які вам неодмінно захочеться придбати.

Прикраси – маленький, але дуже важливий елемент образу, який допоможе розставити потрібні акценти та завершити вихід. Український бренд GUNIA Project представив нову колекцію, натхненну сміливістю, стійкістю та єдністю українського народу, який марка порівнює з Атлантами.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA