Elena Burenina Украина Нео Elena Burenina Украина

Made in Ukraine: наймодніші босоніжки цього літа

Сейчас читают: 703
vogue.ua

Витончені босоніжки – синонім літньої моди, що не дивно, адже вони добре римуються з будь-яким гардеробом. Босоніжки з тонкими перемичками, натхненні стилем 1990-х років, пари з фігурними підборами, моделі з ефектним декором у вигляді пір'я, вишуканих ланцюгів, квітів або страз, мінімалістичні пари в білому або чорному відтінках і босоніжки з квадратним каблуком, в яких легко можна провести цілий день – головні фаворити цього сезону весна-літо 2022.

Vogue. ua зазирнув у колекції до українських дизайнерів і зібрав найактуальніші босоніжки, які стануть справжньою окрасою вашого капсульного гардеробу.

Цього літа значну частку уваги отримали “голі” босоніжки з численними витонченими ремінцями та перемичками, які так любила носити Керрі Бредшоу у серіалі “Секс і місто”.

Так, український бренд Kaсhorovska Atelier представили коричневі пари на невеликому підборі з перехресними перемичками на щодень – носіть їх із брючними костюмами розслабленого крою, шкіряними речами, білими джинсами чи лаконічними сукнями за прикладом streetstyle-зірок.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA