Україна місто Київ фільми про кохання кіно війна в Україні Україна місто Київ

«Любов варта всього». До Дня Святого Валентина у кінотеатрах покажуть українські фільми про кохання під час війни

Сейчас читают: 323
womo.ua

Напередодні Дня Святого Валентина та до другої річниці вторгнення онлайн-кінотеатр Takflix пропонує подивитися на війну крізь призму особистого життя та романтичних стосунків. «Любов варта всього» — це нова добірка короткометражних стрічок, створених за майже два роки.

Добірка складається з чотирьох фільмів. «Войси з Бахмута». У документальному фільмі режисера Ігоря Бабаєва іноземна кореспондентка у голосових повідомленнях розповідає про Бахмут 2022 року.

Ці повідомлення фіксують переживання, шок, пріємні звістки і слова про кохання. Читайте також: Українська стрічка «Сірі бджоли» потрапила на міжнародний кінофестиваль «Як це було» Стрічка Анастасії Солоневич та Дам’яна Коцура розповідає про українців, що виїхали за кордон, та попри все рано чи пізно повертаються додому.

Головна героїня Лєра спонтанно повертається з Берліна, щоб побачити сім’ю та друзів. Із другом Кирилом вона гуляє містом, розмовляє про життя та згадує, як вони жили раніше без сирен та обстрілів. Читайте також: Після перегляду хочеться мовчати: представили документальну стрічку «Довга Доба» «Поки тут тихо» Фільм зняли Оленка Подолянко та Новруз Хікмет.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA