місто Київ діти підлітки виставка розвиток новини місто Київ

Відкрилась виставка “Ательє мрій” про силу та стійкість дітей під час війни

Сейчас читают: 405
womo.ua

Київ, 22 лютого 2024 року. Через два роки після початку повномасштабного російського вторгнення в Україну в лютому 2022 року українські діти продовжують демонструвати надзвичайну внутрішню силу та стійкість, попри постійну жорстокість, руйнації та вимушене переселення.

Щоб відзначити силу духу, яку проявляють наймолодші громадяни в умовах війни, ЮНІСЕФ організував виставку, що відкрилася 22 лютого в Національному центрі «Український дім».

Експонати, представлені на ній, створили понад 150 дітей у співпраці з відомими українськими митцями й мисткинями. Витривалістю і творчою наснагою сповнені роботи дітей на виставці «Ательє мрій» від ЮНІСЕФ Попри жахи війни багато дітей змогли знайти розраду в творчості, навчаючись співу, танцю, живопису та підтримуючи одне одного.

За останніх два роки діти у прифронтових регіонах України були змушені провести до 5 тисяч годин у підвалах та укриттях, що еквівалентно шести місяцям перебування під землею.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA