місто Київ місто Київ

«Простір любові»: у Києві відкривається ювілейна виставка Неллі Ісупової

Сейчас читают: 523
womo.ua

1 березня у Національному музеї декоративного мистецтва України розпочнеться ювілейна виставка творів Неллі Ісупової «Простір любові».

Про це організатори повідомляють на своїй офіційній сторінці у Facebook. Ретроспективна експозиція складається з авторських керамічних виробів із музейної колекції та приватних збірокхудожниці.

Вона висвітлює різні творчі етапи діяльності Неллі Ісупової. Фото: facebook.com/DecArtMuseum Робота Неллі Ісупової Улюблена тема художниці — чайники: яскраві, різноманітні за формами та примхливо розписані. Читайте також: Софійський собор прикрасила мозаїка сумських майстрів Яскраві кольори кераміки Неллі Ісупової Неллі Ісупова – членкиня Національної спілки художників України, неодноразово брала участь у міжнародних виставках-конкурсах в Італії та Франції, симпозіумах у Латвії, українських містах Полонному та Хусті.

Її твори прикрашають постійну експозицію Національного музею декоративного мистецтва України. Виставка працюватиме з 1 березня за адресою: вулиця Лаврська, 9. Долучайтесь до наших соцмереж, аби бути в курсі усіх важливих новин та подій: Facebook, Telegram, Instagram The post «Простір любові»: у Києві відкривається ювілейна виставка Неллі Ісупової appeared first on WoMo — видання для дивовижних жінок.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA