Росія війна в Україні Росія

Любить росію, але жити хоче в Іспанії: стало відомо, чим насправді володіє сім'я затятого путініста Нікіти Міхалкова (ФОТО)

Сейчас читают: 945
hochu.ua

Журналіст УП Михайло Ткач опублікував пост у Facebook, в якому перерахував усю європейську власність російського режисера.Тут, у розкішному котеджному містечку, родина Міхалкова відхопила собі віллу.

Поділили її чесно - по 25% кожному: дружині Тетяні, донькам Анні та Надії, а також сину Артему. Вартість цієї нерухомості склала 4 млн євро.

Згідно з випискою з кадастру, площа будинку становить 1300 м² і включає безліч кімнат, з яких п'ять - спальні. Також на території вілли є басейн.

Читати також "Воно їй навіщо було?": Оля Полякова розповіла про Ніку Білоцерківську, яка через проукраїнську позицію втратила нерухомість і заочно засуджена Фото: Українська правдаФото: Українська правдаФото: Українська правдаФото: Українська правдаФото: Українська правда Тут без зайвої скромності - відразу три квартири в одному будинку, якими володіє дочка Міхалкова, Анна.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA