Олена Зеленська Володимир Зеленський Україна діти знаменитостей Олена Зеленська Володимир Зеленський Україна

Стало відомо, на кого вчиться донька президента України: ким хоче бути Олександра Зеленська

Сейчас читают: 803
hochu.ua

Олена Зеленська вперше розсекретила, на кого пішла вчитися їхня донька з Володимиром Зеленським. За словами першої леді України, 18-річна Олександра тривалий час думала над майбутньою спеціалізацією, а батьки їй у цьому допомагали.

Подробиці дізнавайтеся на HOCHU.ua!В інтерв'ю РБК-Україна Олена Зеленська розсекретила, ким стане її дочка в майбутньому. 18-річна Олександра вже рік є студенткою, а вибір університету і спеціальності дівчинка детально обговорювала з батьками.

Проте кінцевий вибір дочка Зеленського зробила сама. Рішення Олександри її батьки підтримали, оскільки ця спеціальність була однією з тих, які вони пропонували.

Так, з'ясувалося, що донька президента України навчається на юриспруденції.Вона обрала юридичну спеціальність. Скажу чесно, ми вели розмови про вибір майбутньої спеціальності вже, можливо, протягом п'яти років, постійно повертаючись до цієї теми.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA