Мадонна співачка новини шоубізнес

Родичі готувалися до найгіршого: стало відомо, в якому стані зараз Мадонна

Сейчас читают: 962
hochu.ua

Днями ми повідомляли, що королева попмузики, всесвітньовідома співачка Мадонна опинилася у реанімації. 64-річну зірку знайшли непритомною у власному будинку ще минулого тижня, проте декілька днів інформацію про цей інцидент ретельно приховували.

З’ясувалося, що на те була вагома причина. Через кілька днів після того, як інформація все-таки просочилася у ЗМІ, джерело, близьке до родини співачки, повідомляло, що їй стає краще, але вона все ще прикута до ліжка і постійно блює.

Згодом також з’ясувалося, що спершу - відразу після госпіталізації до однієї з клінік Нью-Йорка - родичі , тому про стан Мадонни нікому нічого не повідомлялося.

Читати також "Дві королеви:" Мадонна вразила мережу рідкісним фото своїх доньок (ФОТО) За даними dailymail, один із родичів сказав таке:Протягом останніх кількох днів ніхто насправді не знав, у якому напрямку все обернеться, і її родина готувалася до найгіршого.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA