Володимир Дантес Валерій Залужний Фото новини день народження Володимир Дантес Валерій Залужний

Валерію Залужному - 50! Хто із українських зірок привітав залізного генерала (ФОТО)

Сейчас читают: 943
hochu.ua

8 липня свій  день народження відмічає український залізний генерал та головнокомандувач ЗСУ  Валерій Залужний. Зі святом, Валерія Федоровича привітали зірки українського шоу-бізнесу.

Подробиці – в нашому матеріалі.Сьогодні Залужному виповнилося 50. Зі знаковою датою коваля майбутньої перемоги України у війні з росії прийнялися вітати українські селебритіз.

У своїх соцмережах знаменитості висловили шану українському генералу та побажали усього найкращого. Читати також "Буде цікаво": Андрій Хливнюк і Коля Серга заінтригували зустріччю з Валерієм Залужним Зазначимо, що вітали головнокомандувача ведуча Маша Єфросиніна, артистка Вєрка Сердючка, шоумен Володимир Дантес, співачка Надя Дорофєєва та співак-військовослужбовець Коля Сєрга.

Ось що вони написали: Читати також "Священна лють": молитва Залужного сколихнула Мережу. Про неї говорять навіть за кордоном (ТЕКСТ, ВІДЕО) Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, як Валерію Залужному подарували вишиванку.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA