місто Кривий Ріг люди брак контакт банк Нео місто Кривий Ріг

Замість весільного кортежу — на табуреті до Польщі: Аліна Лупова про пригоди з житлом, навчання місцевих поліцейських української, порятунок супом та створення інтеграційного клубу для жінок

Сейчас читают: 971
womo.ua

22 лютого 2022 року Аліна Лупова з обранцем подала заяву на одруження в Одесі. А за тиждень вона замість пошуків весільної сукні та країни для медового місяця рятувала життя 4-річному племіннику, вивозячи його з-під обстрілів до Польщі.

Тоді здавалось, що майбутнього не існує. Але у долі на цю дівчину були власні плани. Про пошуки себе на чужині розкаже героїня проєкту «Як ти ТАМ?» Аліна Лупова.

22 лютого 2022 року ми подали заяву на одруження в Одесі Коли та як вирішили виїжджати? 22 лютого 2022 року ми подали заяву на одруження в Одесі.

Наступного дня приїхали в гості до батьків мого обранця  в Кривий Ріг, щоб відсвяткувати цю подію. А на другий день прокинулись у війні.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA