украинские дизайнеры BOBKOVA

Квітучі каштани: BOBKOVA представляє нову колекцію весна-літо 2023

Сейчас читают: 972
vogue.ua

Український бренд BOBKOVA представив нову весняно-літню колекцію, яка розповідає про свободу самоідентичності, українські традиції та ремесла, під час Тижня моди в Берліні.

Квітучі каштани на Хрещатику – ключовий візуальний образ для української дизайнерки, яка присвятила свою палітру кольорів цьому символу Києва.

Відтінки вершково-білого, олійно-жовтого, блідо-рожевого на тлі горіхового, обпеченої глини та смарагдового передають ідею відродження рідної землі, тоді як металеві тони хрусткого срібла метафорично говорять про загартовану сталь українського духу.

У новій колекції бренд BOBKOVA повертає стилістичні гіти епохи ранніх 2000-х. Утилітарна спідниця з низькою посадкою на кнопках, широкі штани на регульованих гумках у комплекті з еластичними боді по фігурі, сукні-пачки з низькою талією та верхом-бюстьє, довгі напівпрозорі трикотажні сукні – знакові для бренду речі, наявні в усіх колекціях упродовж десятиріч.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA