Нео

Зі спортом по життю: Katimo представляє нову лінійку

Сейчас читают: 229
vogue.ua

Креативна команда Katimo надала своєму зазвичай стриманому крою привабливої невимушеності та створила капсулу речей, які поєднують в собі функціональність, комфорт і класичний дизайн.

Вийшов ідеальний мікс спортивного повсякденного стилів. "У новій колекції ми акцентуємо увагу на дорогоцінних відчуттях комфорту та внутрішнього спокою, емоцій, яких нам зараз так не вистачає", – розказують у KATIMO.

Колекція Athleisure включає в себе шість комплектів одягу, які можна легко поєднувати між собою: базовий комплект з лонгслівом і трусами, бавовняна футболка та шорти, спортивні костюми вінтажного крою з махри, а також вироблені з водонепроникної тканини оверсайз штани та верхній одяг — плащ і куртка.

Палітра кольорів складається зі спокійних відтінків — пастельно-жовтого, світло-блакитного, сірого меланжу та глибокого темно-синього. "Кожна дрібниця була врахована під час виробництва, аби забезпечити комфорт і затишок — бавовняні айтеми мають м’які еластичні резинки, а всі костюми мають глибокі кишені та куліски для регулювання об'єму", – додає Катерина Тимошенко, дизайнерка KATIMO..

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA