Julien Macdonald Versace Нео Julien Macdonald

Періс Гілтон тріумфально закрила показ Versace весна-літо 2023

Сейчас читают: 298
vogue.ua

Донателла Версаче, креативна директорка модного Дому Versace, розуміється на гучних шоу. Італійка не раз це доводила, то запрошуючи пройтися подіумом Дженніфер Лопес, то збираючи разом головних супермоделей 1990-х.

Цього разу ключовою зіркою її показу стала Періс Гілтон, яка закрила шоу Versace сезону весна-літо 2023 року. Причому Донателла Версаче не стала вигадувати для американської знаменитості якийсь новий чи незвичайний образ – спадкоємиця готельної імперії постала перед захопленим натовпом у рожевій мінісукні, всипаній кристалами.

Несподіваним елементом тут стала хіба фата, теж рожевого кольору. Це вже був реверанс у бік недавнього одруження 40-річної Гілтон, яка у листопаді минулого року вийшла заміж.

за бізнесмена Картера Реума. Тоді вона змінила сім убрань за три дні, але хто сказав, що не можна приміряти ще одне, хоч і з різницею майже в рік?Вірні фанати Гілтон знайшли ще одне джерело натхнення цього образу – сукню Julien McDonald, в якій зірка відсвяткувала своє 21-річчя.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA