Gucci Нео

Твінсбург: колекція Gucci весна-літо 2023

Сейчас читают: 723
vogue.ua

Цього сезону Алессандро Мікеле розмірковує про ідентичність та відмінності. І робить він це за допомогою близнюків. Як з'ясувалося, Мікеле — дитина однояйцевої близнючки. «Я син двох матерів», — говорить дизайнер. — Мама Еральда та мама Джуліана поділяли генетичну ідентичність, але, передусім, вони розділяли інтимність, недоступну іншим».

Тепер зрозуміло, чому Мікеле вбачає в близнюках щось неймовірно захопливе, навіть дивовижне — згадаймо лише фото Мікеле та його близького друга Джареда Лето, які не раз з'являлися на публіці, наче двійники.

У знаковому для себе стилі Мікеле представив у новій колекції Gucci 68 образів. У весняно-літньому сезоні він пішов шляхом строгого крою, розкішного одягу для активного відпочинку, голлівудського блиску, шинуазрі з вишивкою, гламуру червоних килимів і кантрі-мотивів.

Окрім того, у колекції Gucci весна-літо 2023 Мікеле воскресив сумку початку 1980-х у стилі кінного спорту, квадратного силуету з вигнутим сідлоподібним клапаном і довгим плечовим ременем.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA