BEVZA Нео

Рідна земле моя: колекція Bevza весна-літо 2023

Сейчас читают: 945
vogue.ua

Український бренд Bevza презентував нову весняно-літню колекцію на Тижні моди у Нью-Йорку. Присвячено її Україні, яка вже понад півроку бореться не лише за свою свободу, а й захищає весь цивілізований світ – Європу від прямого вторгнення агресора, а країни Африки від голоду, постачаючи їм свою пшеницю. "Нова колекція — це візуальний голос сьогоднішньої України, яка просякнута війною, але продовжує боротьбу за свої традиції та культуру та оптимістично дивиться в майбутнє, – розповідає дизайнерка Світлана Бевза. – Натхнення я черпала в образі жінки в полі, що збирає пшеницю, щедрий урожай рідного краю.

Наша Батьківщина родюча і родить те зерно, яке годує багато країн світу. Про це дуже важливо пам'ятати". Як і в минулих сезонах Світлана Бевза звертається до сильного візуального образу – колоску, який символізує багатство України з одного боку, а з іншого вже став одним із символів цієї війни – фотографії палаючих від російських бомб ланів облетіли цього літа весь світ.

Цей мотив помітний у фірмових прикрасах бренду з колосками, які переосмислені для нової колекції, а також у фактурах і деталях на сукнях.

Спідниці та сукні в колекції також відсилають до традиційного крою «плахти», яку жінки носили під час жнив пшениці. Форми рукавів на піджаках навіяні традиційними сорочками.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA