украинские дизайнеры FROLOV Нео

LOVE HURTS: колекція FROLOV весна-літо 2023

Сейчас читают: 953
vogue.ua

Платон стверджував, що груди домінують не лише у любові, а й у негативних емоціях — страху, гніву, люті та болю. Давньогрецька поетеса Сапфо страждала від власного «божевільного серця», яке "тремтіло від кохання".

Венеру, богиню кохання,  звинувачували в тому, що вона підпалювала серця за допомогою свого помічника Купідона. Відправною точкою настрою нової колекції FROLOV є серце.

Проте, не лише як орган, який символізує світле кохання. Але й серце — як орган, який переживає й сум, біль, переродження, лють, силу і найсильніші емоції, які здатна відчути людина.

Суміш емоцій і відчуттів, які зараз переживає креативний директор бренду Іван Фролов і більшість українців. На думку Фролова, найкраще символізує нову колекцію FROLOV — кастет, який розробив художник Вова Воротньов: «Для колекції LOVE HURTS я розробив кастет, який існує у вигляді декоративних прикрас та реального об'єкту.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA