Stella Maccartney Stella Maccartney

Лавандовий колір в колекціях осінь-зима 2022/2023

Сейчас читают: 938
vogue.ua

У 2021 році лавандовий відтінок займав лідируючі позиції в колекціях брендів і за модними прогнозами мав набирати популярності в наступних сезонах.

Передбачення справдилися і тепер цей безтурботний фіолетовий колір плавно перемістився в колекції осінь-зима 2022/2023. Дизайнери запропонували вибирати як монохромні бузкові речі, так і лавандові елементи як акцентну деталь в образі.

Пастельна кольорова гама - один із улюблених стилістичних прийомів дизайнерів в осінній період. Так, крім класичних відтінків і темних кольорів у холодний період бренди роблять ставку на ніжні відтінки, які виглядають завжди вишукано та елегантно.

Цього сезону пропонуємо вибирати м'який та романтичний лавандовий колір, що нагадує про теплі дні. Якщо вам дуже до душі лавандовий відтінок придивіться до монохромного образу Stella McCartney – трикотажного комбінезону в парі з туфлями та об'ємним клатчем, який цієї осені прийшов на зміну рюкзакам.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA