Україна книги уривок уривок з книги натхнення читання Україна

«Квіти — моя сім’я»: світовий бестселер австралійської письменниці Голлі Рінґланд «Втрачені квіти Еліс Гарт»

Сейчас читают: 941
womo.ua

На узбережжі Австралії, за багато-багато миль від найближчого міста, у будинку, наповненому любов’ю матері Аґнес і жорстокістю батька, живе дев’ятирічна Еліс Гарт.

Мамин прекрасний сад — це єдине місце, де вона може не боятися, ховаючись від раптових спалахів гніву. Аж доки вогонь, що несе за собою неминучу трагедію і загибель, не змушує Еліс покинути все, чого вона так боялась і водночас так сильно любила.

У видавництві Лабораторія незабаром вийде друком роман «Втрачені квіти Еліс Гарт» Голлі Рінґланд, який припаде до душі шанувальникам «Там, де співають раки» Делії Овенс та «Хранительки таємниці» Кейт Мортон.

Це дивовижна, надзвичайно зворушлива романтична історія молодої дівчини — доньки жорстокого батька, яка змушена пройти нелегкий шлях аби зрозуміти, що вона може навчитися жити за власними правилами та віднайти власну силу.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA