Україна книги діти виховання натхнення Україна

Як письменниці мотивують дітей до читання і як точно не варто цього робити

Сейчас читают: 315
womo.ua

Чому діти мало читають і як змусити їх читати – одне з одвічних питань. Наші батьки дали на нього свою відповідь, а нам доведеться знайти свою, що працюватиме в умовах соцмереж, кліпового мислення та аудіо-візуального контенту, котрих двадцять років тому ще не існувало.

Тож, WoMo вирішили поцікавитись, як відповідають на це питання письменниці? Жінки, котрі люблять читати, пишуть та одночасно виховують дітей.

Тому героїнями нашого інтерв’ю стали Каріна Армлос (авторка «Дорослі дівчата»), що виховує дітей 5 і 10 років, а також, Теа Саніна («Коли відлітають серпокрильці»), котра має доньку 21 років та шістнадцятилітнього підлітка-сина. Перш за все хочу спитати – ви багато читали у дитинстві? Адже існує уявлення, що більшість письменників в юності багато читали.

Чи справедливо це щодо вас?    Каріна Армлос (далі КА) – Так, я обожнювала читати. В мене є така показова історія – на першому курсі я здала всі предмети автоматом і поки мої одногрупники складали іспити, я читала книжки.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA