Сша штат Вашингтон Срср биография особисте життя відомих людей дні народження відомих людей Сша штат Вашингтон Срср

Френсіс Фармер: «погана дівчинка» Голлівуду, полонянка психлікарні та муза Курта Кобейна

Сейчас читают: 250
womo.ua

Френсіс Фармер — американська актриса, яка стала справжнім культурним феноменом США XX століття. Публіка обожнювала актрису за її неймовірний талант і чарівність, а продюсери стояли в черзі, щоб запропонувати зірці черговий контракт.

Однак життя Фармер піднесло їй чимало важких випробувань — залежності, психічні захворювання, роки в клініках, згасання слави та тотальну самотність.

У 1940-х роках ім’я Френсіс Фармер було відоме кожному жителю Америки — найталановитіша голлівудська актриса мала серйозний вплив на культуру того часу, а її епатажні витівки лише підігрівали інтерес публіки.

Однак доля знаменитої артистки була по-справжньому трагічною — розповідаємо про неймовірну історію успіху «поганої дівчинки Голлівуду», і про те, що спричинило її стрімке падіння вниз. Читайте також: Алла Горська: українська художниця, яка була вбита режимом СРСР Френсіс Олена Фармер народилася 19 вересня 1913 року у Вашингтоні в сім’ї дієтолога та юриста.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA