Україна фестиваль діти жінки розвиток новини Україна

В сімейному екопарку «Ясногородка» стартувала виставка квітів «Знаки зодіаку»

Сейчас читают: 359
womo.ua

В Сімейному екопарку Ясногородка відкрилась виставка квіткових композицій на тему гороскопу та знаків Зодіаку. На території екопарку розмістили 12 інсталяцій з десятків тисяч квітучих хризантем, кожна з яких повторює астрологічні символи зодіакального сузір’я.

Відвідувачі парку можуть  влаштувати цікавий челендж та знайти свій знак зодіаку як от Овен, Телець, Близнюки, Рак, Лев, Діва, Терези, Скорпіон, Стрілець, Козеріг, Водолій чи Риби.

Загалом для створення композицій було використано десятки тисяч хризантем. У вартість квитка на виставку також входять зоопарк, екскурсія страусовою фермою, відпочинок просто неба на BBQ зоні та можливість взяти участь у безкоштовній дитячій анімації по вихідних.

На локації також є дитячий парк розваг Яснограй та ресторан локальної кухні FERMA, де можна скуштувати особливе авторське вино власного виробництва та страви з локальних фермерських продуктів, де головною екзотикою є страви зі страуса.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA