Общество Коронавирус аутизм

Кожного десятого працюючого аутиста звільнили через COVID-19: подробиці ситуації

Сейчас читают: 425
hochu.ua

Ситуація з пандемію у світі та Україні зокрема не залишила жодної сфери життя без свого згубного впливу. Як стало відомо, кожного десятого працюючого аутиста звільнили через COVID-19.

Подробиці читайте далі у нашому матеріалі.70% аутистів залишилися без звичної підтримки відповідних служб через пандемію коронавірусу.

Такі результати опитування оприлюднила провідна європейська асоціація "Аутизм-Європа". Опитування проводилося з 23 березня по 15 червня 2020 року та налічує 1811 учасників з 38 країн світу.

Завдяки Міжнародній громадській організації "Дитина з майбутнім" українські аутисти теж брали участь в дослідженні. Асоціація "Аутизм-Європа" за допомогою опитування хотіла зрозуміти вплив карантинних обмежень у зв’язку з COVID-19 на людей з аутизмом та їхні сім’ї, соціально-економічні наслідки, вплив на систему охорони здоров’я,— розповідає Інна Сергієнко, Консул "Аутизм-Європа" від України та засновник МГО "Дитина з майбутнім".

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA