Україна музыка Шоу-бизнес YUNA Україна

Музична премія YUNA оголосить номінантів 2021: подробиці

Сейчас читают: 791
hochu.ua

З'явилась порція новин від Національної музичної премії YUNA 2021. Стало відомо, коли будуть оголошені номінанти 2021 року. Детальні подробиці читайте у нашому матеріалі.Нагадаємо, десята, ювілейна церемонія нагородження Національною музичною премією YUNA 2021 відбудеться 30-31 березня 2021 року у київському Палаці "Україна".

Захід відбудеться з дотриманням всіх норм безпеки, які будуть обов’язковими на час проведення церемонії.А вже зовсім скоро, у середу, 9 грудня, о 18:30 відбудеться оголошення номінантів Національної музичної премії YUNA 2021.

У новому циклі премії, як і в минулому, нагорода вручатиметься у 17 категоріях.Урочиста церемонія оголошення відбудеться у закладі Healthy Fast Food Outlet (вул.

Новокостянтинівська, 18-В). Саме тут представник компанії Deloitte Ukraine, яка є гарантом чесності голосування на YUNA, надасть організаторам премії конверти з іменами претендентів.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA