Елизавета Вторая Королевская семья Елизавета Вторая

Королівська сім’я поділилася новим портретом Єлизавети II до її платинового ювілею коронації

Сейчас читают: 760
vogue.ua

6 лютого 2022 року королева Єлизавета II стала першим британським монархом в історії, який відзначив платиновий ювілей. Святкування цієї події заплановані на перший тиждень червня – з 2 по 5 число.

Так, у своєму офіційному Instagram-акаунті королівська сім'я поділилася новим портретом королеви. "Дякую всім, хто взяв участь у скликанні громад, сімей, сусідів і друзів, щоби відзначити мій платиновий ювілей у Великобританії.

Я продовжую надихатися доброю волею, продемонстрованою мені, і сподіваюся, що найближчі дні дадуть можливість обміркувати все, що було досягнуто протягом останніх семидесяти років", – коментує королева Єлизавета ІІ, як зазначено у коментарі до допису.

Автором нового портрету виступив Ранальд Макечні, який також зняв портрет королеви до її 90-річчя, а також портрет, присвячений початку нового десятиліття у 2020 році.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA