книги

Королева Єлизавета ІІ: 10 книжок про життя та родину жінки-легенди

Сейчас читают: 358
womo.ua

8 вересня, стало відомо про смерть королеви Великої Британії Єлизавети II. Вона правила країною понад сімдесят років і стала саме тією постаттю, про яку кажуть: «Разом з нею йде ціла епоха».

Як тепер даватиме собі раду королівська родина? Який спогад залишить по собі королева в історії та у серцях людей? Ми разом з національною книжковою платформою Yakaboo пропонуємо до прочитання 10 книжок з каталогу сайту про найцікавіше та найважливіше у житті королеви та монаршої сім’ї. Корона.

Книга 1. Єлизавета II, Вінстон Черчилль. Становлення молодої королеви (1947–1955), Роберт Лейсі Якщо ви — фанат серіалу від Netflix “Корона”, ця книжка — для вас, адже писав її Роберт Лейсі, відомий британський історик та біограф, консультант у серіалі.

Якщо фільм ви не дивились, то тим більше довіртеся його обізнаності. Ви станете свідками непростої історії про те, як мрії та надії, які плекає молода королева, згодом підпорядковуються лише обов’язку.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA