Володимир Дантес місто Київ новини шоубізнес діти знаменитостей Володимир Дантес місто Київ

Контрацептиви не допомогли: Дантес зухвало обсміяв дітей Даші Кацуріної

Сейчас читают: 843
hochu.ua

Володимир Дантес довгий час підтримував субкультуру чайлдфрі та навіть у шлюбі з Надею Дорофєєвою артисти не поспішали із "дантесиками" та "додошатами".

Проте у стосунках із Дашею Кацуріною співак і стендап-комік сильно змінив свою думку про дітей. Але, без жартів теж не обходиться!Нова обраниця Дантеса — відома українська дизайнерка і рестораторка Даша Кацуріна — виховує двох дітей від першого шлюбу.

З шестирічною Олександрою та дворічним Іваном артист проводить багато часу і часто розповідає про них у соцмережах. А нещодавно Володимир пожартував на тему контрацептивів і того, як завжди обережно ставився до питання про поповнення.Років у 14 мені батьки подарували книжку "юного джентльмена".

І там було написано, що під час сексу потрібно використовувати презервативи. І тоді не буде дітей,— розповів Дантес. Читати також "Я згодна, любий!": Дантес почув три заповітних слова від Кацуріної (ВІДЕО) Після цього артист перевів камеру на дітей, які заснули на задньому сидінні машини.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA