Тіна Кароль Володимир Дантес Маша Єфросиніна місто Софія Tvorchi Kalush Orchestra Леся Нікітюк Тіна Кароль Володимир Дантес Маша Єфросиніна місто Софія

"Ні дня без сліз": Нікітюк, Ротару, Кароль та інші зірки прокоментували ракетну атаку на Одесу

Сейчас читают: 957
hochu.ua

У ніч проти 14 червня російські окупанти завдали чергової цинічної атаки по житловим будинкам України. Внаслідок ракетного удару в Одесі було пошкоджено багатоповерхівку.

Наразі відомо про трьох загиблих та 13 постраждалих. Зірки українського шоу-бізнесу не змогли мовчати про жахливу трагедію: Леся Нікітіюк, Софія Ротару, Володимир ДантесTVORCHI, Тіна Кароль та інші знаменитості показали наслідки ворожого обстрілу міста.Українська телеведуча поділилася моторошними кадрами з місця подій та висловила щирі співчуття родинам загиблих та постраждалих.

Блогерка зазначила, що окупанти вкотре обстрілюють житлові квартали. Читати також Маша Єфросиніна обурена: ведуча заявила про аферу від її імені На чергові звірства російських військових відреагувала Народна артистка України Софія Ротару.

Співачка була не багатослівною. Софія Михайлівна опублікувала фотографію з місця події і додала свічку на знак скорботи.Музикант, як і усі українці, був шокований подіями сьогоднішньої ночі.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA