Володимир Дантес Нео шоубізнес Володимир Дантес

На тлі чуток про заміжжя Дорофєєвої Володимир Дантес злився у пристрасному поцілунку з Дашею Кацуріною (ВІДЕО)

Сейчас читают: 961
hochu.ua

Популярний співак, шоумен та телеведучий Володимир Дантес офіційно розлучився з артисткою Надею Дорофєєвою. Знаменитість не довго був одинаком, його серце захопила бізнесвумен Даша Кацуріна, яка нещодавно знялася в його кліпі на пісню "Чуєш" Відповідне відео з'явилося на його YouTube-каналі.

Деталі – в матеріалі HOCHU.ua!Володимир Дантес в новій композиції заспівав про розрив стосунків з колишньою дівчиною ("Я тебе забув, чуєш мене, чуєш.

Більше не дзвони", – йдеться у тексті пісні), а в кліпі показав пристрасні поцілунки з новою обраницею Дашею. Читати також "Я обіс*ався": Володимир Дантес відреагував на нічні "прильоти" в Києві "Чуєш" – це емоція.

У мене на обличчі завжди з’являється усмішка при перших звуках (сподіваюсь, і вам стане веселіше). Відео – наче сюрреалістичний сон, де все змішалось, але головне залишилось незмінним: поруч кохання, друзі, я вдома і все добре,— написано в описі під відео.Текст пісні — відсилання на минуле Дантеса, а на відео можна побачити його оточення — кохана Даша та друг Олексій Дурнєв, з яким він веде спільну програму Пожежа.Липень на дворі Липне до спини Сонечко пече Що ти хочеш ще?

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA