Анджеліна Джолі робота Бред Пітт новини діти знаменитостей Анджеліна Джолі

15-річна донька Анджеліни Джолі та Бреда Пітта тепер має роботу

Сейчас читают: 896
hochu.ua

Голлівудська акторка Анджеліна Джолі, яка нарешті помирилася з Бредом Піттом, влаштувала їхню неповнолітню доньку на роботу.

Тепер 15-річна Вів'єн Джолі-Пітт працюватиме на зіркову маму, маючи можливість реалізовувати свої творчі амбіції.Інформацією про це поділилося видання Page Six.

Як повідомляють інсайдери, Вів'єн отримала посаду особистої помічниці Анджеліни Джолі та допомагатиме їй ставити бродвейську виставу "Аутсайдери".Вів нагадує мені мою маму тим, що не прагне бути в центрі уваги, а підтримує інших творчих особистостей.

Вона дуже вдумливо і серйозно ставиться до театру і наполегливо працює, щоб краще зрозуміти, як зробити свій внесок,- каже Анджеліна Джолі.Фото: Getty Images Читати також Від головної бунтарки Голлівуду – до романтичної режисерки: найкращі фільми з Анджеліною Джолі За словами джерела з близького оточення зірки Голлівуду, її 15-річна дочка захопилася романом Сьюзан Гінтон "Аутсайдери" після того, як особисто зустрілася з письменницею.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA