Дженніфер Еністон блогер Холостяк новини Голлівуд Дженніфер Еністон

Надін із "Холостяка" знялася в одному фільмі з Дженніфер Еністон. Але через неї ж ледь не втратила роботу

Сейчас читают: 675
hochu.ua

Учасниця "Холостяка-11" Надін Медведчук розповіла про спільну роботу із зіркою Голлівуду, актрисою Дженніфер Еністон. Виявилося, українська блогерка попрацювала на одному знімальному майданчику зі світовою знаменитістю, однак тоді її ледве не вигнали з проєкту.

Подробиці дізнавайтеся на HOCHU.ua!В інтерв'ю Славі Дьоміну Надін розповіла, що знімалася у фільмі "Синій жук". Там вона була дублером головної героїні Пенні, роль якої зіграла бразильська актриса Бруне Маркезіні.

А завдяки такому досвіду Медведчук отримала пропозицію знятися ще в одному проєкті, де й познайомилася з Дженніфер Еністон.І з Дженніфер Еністон я потрапила в один кадр, коли була в масовці.

Нас було п'ять дівчат, і вона. Ми (в кадрі - прим. ред.) всі разом стояли й розмовляли. Звичайно, з моєю англійською, яка з поганим діалектом, вони не можуть мене взяти актрисою,- розповіла Надін Медведчук.Фото: instagram.com/nadin5_ Читати також Намагалися всіх обдурити, але не вийшло: Дженніфер Еністон "застукали" у ресторані з колишнім (ФОТО) Блогерка підкреслила, що більшість працівників кіноіндустрії виявилися дуже відкритими та доброзичливими.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA