женщины исследование Avon Перші

Компанія Avon разом з Kantar провели Всеукраїнське дослідження жінок: перші результати

Сейчас читают: 761
cosmo.com.ua

Компанія Avon ділиться першими результатами масштабного національного дослідження про сучасну жінку, яке провела, щоб краще зрозуміти українок у основних сферах їхнього життя: взаємини з собою, з сім’єю, роботою і суспільством.

В дослідженні взяли участь 1000 респонденток у віці 18—65 років. Дослідження проводила компанія Kantar. Деякі висновки з дослідження: 85% українок хотіли б щось змінити у своєму житті; кожна 3-тя українка як щаслива, так і нещаслива однаково; щасливими себе назвали 59% жінок, а дуже щасливими — лише 14%.

6% швидше нещасливі, а абсолютно нещасливі — 2% українок. Ознайомитися з іншими, не менш цікавими, результатами можна, переглянувши інфографіку.

Компанія Avon присутня в більш ніж 50-ти країнах. Мета компанії — створення кращих рішень і можливостей для жінок. З 2019 року компанія визначила глобальну платформу — «ЗарадіНеї», яка покликана покращувати життя 100 мільйонам жінок щорічно.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA