правила поради навчання українська мова розвиток

До Дня української писемності: 7 правил для покращення української від Олександра Авраменка

Сейчас читают: 689
womo.ua

27 жовтня українці відзначатимуть День української писемності, який набуває особливого значення в умовах війни. Саме мова є нашим могутнім засобом виразу, і в цей складний час вона стала не лише символом нашої національної ідентичності, але й бар’єром перед інформаційними втручаннями.

Збереження української писемності і культури стало формою опору агресору. Це свято нагадує нам про важливість мови, яка об’єднує нас у боротьбі за незалежність. Читайте також: Як правильно українською: самий кращий чи найкращий Добірка книжок літературознавця, популяризатора української мови та письменника Олександра Авраменка від видавництва #книголав навчить грамотно писати й розмовляти українською вас та ваших діток завдяки легкій формі та цікавим прикладам.

Читайте цікаві правила з книжок та замовляйте їх за посиланням тут. #1 ЗАКРИВАТИ — ВІДКРИВАТИ Чи інакше?

Коли ж потрібно вживати слова закривати й відкривати? Їх ми надто широко використовуємо, збіднюючи українську мову. Так, можна сказати: відкривати очі, книжку, вікно чи пляшку.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA