косметика бренд догляд за шкірою бренди косметики

Особливий досвід для чутливої шкіри: косметика від іспанського дерматологічного бренду Sensilis

Сейчас читают: 176
womo.ua

Наслідки стресу та хронічної втоми одразу дають про себе знати. Особливо від роздратування, підвищеної чутливості, сухості потерпає ніжна шкіра обличчя, яка потребує делікатного лікування та догляду.

Іспанський дерматологічний бренд Sensilis допомагає з розв’язанням цих проблем із 1972, а відтепер марка офіційно представлена в Україні.

За назвою Sensilis стоїть ціла філософія. Жінки з чутливою та сенсибілізованою шкірою завдяки бренду мають можливість не лише лікувати її та бачити результат, але й не відмовляти собі в чуттєвих відчуттях у процесі.

Ніжні текстури, аромати, стильний та практичний дизайн додають до щоденної рутини та лікування бажаного комфорту. Читайте також: WoMo-знахідка: високоефективні креми для обличчя від українського бренду натуральної косметики Tink Sensilis пропагує наукову чесність: ефективність кожного продукту доведена клінічними дослідженнями.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA