Тіна Кароль місто Запоріжжя місто Львів місто Луцьк новини шоубізнес Даша Астаф'єва Ектор Хіменес Браво Тіна Кароль місто Запоріжжя місто Львів місто Луцьк

"Коли ви вже повиздихаєте?" Українські зірки відреагували на нічний російський теракт (ФОТО)

Сейчас читают: 542
hochu.ua

Сьогодні у ніч на 15 серпня, російські окупаційний режим знову масово вдарив по українських містах. Цього разу росіяни гатили ракетами по Луцьку, Дніпру та Львову.

Представники українського шоу-бізнесу, як лідери думок, не змогли не відреагувати на черговий теракт путінського режиму. Подробиці - в нашому матеріалі.Зокрема своє слово щодо російської атаки сказали представники сцени та телебачення.

Тож, до вашої уваги п'ять найбільш гарячих реакцій. Читати також "Дякую силам ППО, що ми живі:" реакція українських зірок на черговий обстріл Києва росіянами Знаменитий шеф-кухар у своїх соцмережах розповсюдив знімки з місць влучання ракет.

Як бачимо, наслідки плачевні. Окрім того чоловік висловив свої претензії відносно того що укриття, куди прямували громадяни, були зачинені.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA